Agenda clubavonden

Iedereen is vrij in de keuze aan welke clubavonden hij/zij wil deelnemen.
We beginnen altijd om 19:30 uur en de avond duurt tot ca. 22:00 uur.

Laatste voorbereidingen Expositie

Datum: 28 mei 2019

Laatste voorbereidingen Expositie

Op deze avond is de gelegenheid om de laatste hand te leggen aan de foto’s voordat je ze in gaat leveren.

Vrije avond

Datum: 28 mei 2019

Vrije avond

De avond zal voornamelijk in het teken staan van de expositie die we organiseren met Pinksteren op 8, 9 en 10 juni 2019.

Voor diegene die niet meedoen met de expositie proberen we een ander programma te organiseren in de vorm van een presentatie over bijv. Photoshop of Lightroom. Maar wanneer je wilt laten zien waar je mee bezig bent, ervaringen die je hebt opgedaan met fotograferen en die je wilt delen of vragen wilt stellen die je hebt omdat je ergens tegenaan gelopen bent, laat het gerust weten!  

Inleveren foto’s voor de expositie

Datum: 28 mei 2019

Inleveren foto’s voor de expositie

De uiterste datum voor het inleveren van de foto’s voor de expositie inleveren is 28 mei !! Graag klaar en ingelijst!

Expositie in Het Stroomhuis in Neerijnen

Start datum: 8 juni 2019

Eind datum: 10 juni 2019

Expositie in Het Stroomhuis in Neerijnen

Het is zover, de expositie waar we zolang naartoe gewerkt hebben. Kom vooral naar de expositie, ook wanneer je zelf geen foto’s exposeert.

10-jarig jubileum Fotoclub de Betuwe

Datum: 10 juni 2019

10-jarig jubileum Fotoclub de Betuwe

De expositie willen we afsluiten met een klein feestje in verband met ons 10-jarig jubileum! Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we stilstaan bij deze mijlpaal.

Straatfotografie

Datum: 11 juni 2019

Straatfotografie

Straatfotografie is een bijzonder breed onderwerp; van spontane portretten tot prachtige stadsbeelden. Maar hoe vind je nou iets moois en hoe zet je het dan ook mooi op de foto? Dat kan best een uitdaging zijn!

Een belangrijk element van straatfotografie, is weten wat je wel en niet op de foto mag zetten. Bij wet heb je toestemming om op straat, of in openbare ruimtes, vrij te fotograferen. Maar kan dat zo maar?

Vrije avond

Datum: 25 juni 2019

Vrije avond

De avond om te laten zien waar je mee bezig bent, ervaringen die je hebt opgedaan met fotograferen en die je wilt delen of vragen wilt stellen die je hebt omdat je ergens tegenaan gelopen bent, laat het gerust weten! 

Architectuurfotografie (specifiek bruggen)

Datum: 9 juli 2019

Architectuurfotografie (specifiek bruggen)

Architectuurfotografie heeft veel overeenkomsten met portret- en landschapsfotografie. Je portretteert in feite de bruggen en legt hun karakter bloot of je toont de brug in z’n bredere context. Een sterke compositie, een doordacht perspectief en een weloverwogen belichting zijn belangrijk om je foto’s goed uit de verf te laten komen. Dit vereist vooronderzoek, kennis en inzet. Bereid je daarom altijd goed voor en weet vooraf welke brug je wilt vastleggen.

Deze avond zal de afsluiting zijn van het seizoen, want na deze avond is de zomervakantie en zijn er geen bijeenkomsten tot 10 september wanneer de opening van het eerste seizoen is.

Deze avond wordt traditie getrouw bekend gemaakt wie “De Fotograaf van het Jaar” geworden is!